Blefari TTO blazinice

Sigurna kupovina

Brza dostava

Plaćanje pouzećem ili karticom

Sigurna
kupovina

Brza
dostava

Plaćanje pouzećem ili karticom

KM
Brza dostava, plaćanje pouzećem ili karticom.

Jedinstvena formula za čišćenje i njegu predjela oko očiju!


AKCIJA: 2+1 GRATIS

Dostava: 7 KM


Blefaritto Blazinice ima jedinstvenu formulu koja sadrži najkvalitetnije i najefikasnije sastojke za čišćenje, njegu i regeneraciju predjela oko očiju. Prijatne, nimalo agresivne i provjereno djelotvorne, ove blazinice će vam pomoći u kontroli Demodex mikroorganizama često prisutnih na trepavicama, kod upale kapaka (Blepharitis), ječmenika (Chalazion) i simptoma suhog oka.

Sastav blazinica

  • Ulja ljekovitih trava: Ulja ljekovitih trava, kao što je ulje čajevca, su najbolji prirodni preparat za regeneraciju i smirivanje kože, zbog čega su čest sastojak brojnih kvalitetnih preparata za čišćenje i njegu.
  • Hijaluronska kiselina: Hijaluronska kiselina je potpuno prirodna i bezbijedna supstanca koja će pomoći da vaša koža bude adekvatno hidrirana, te efikasno umanjiti vidljivost bora oko očiju.
  • Termalne vode: Termalne vode se vijekovima koriste za liječenje kožnih oboljenja. Bogate su mineralima, poput cinka i kalcija, pa podstiču regeneraciju, hidrataciju i smirivanje upala.
  • Ulje kamilice: Ulje kamilice se koriti od davnina u brojne svrhe, a ujedno i kao kozmetički preparat koji zacjeljuje ožiljke, liječi infekcije, odstranjuje mrlje, tonira kožu, te uklanja nepoželjni masni sjaj.
  • Pantenol: Pentenol hrani i hidrira kožu, čini je mekom, zdravom i elastičnom. Koristi se i protiv upala, crvenila i ispucalosti. Obavezan je sastojak mnogih kozmetičkih i medicinskih preparata, pa tako i naših blazinica.
  • Vitamin E: Vitamin E izglađuje bore, neutralizuje UV zrake, te podstiče proizvodnju kolagena koji održava elastičnost kože. Ovaj sastojak će učiniti da vaša koža oko očiju bude sjajnija, svježija i mlađa.

Uputstva za korištenje i čuvanje

Proces korištenja je vrlo jednostavan: Svako veče po jednu blazinicu stavite na cijelo oko. Možete i prepoloviti jednu jer su prilično velike. Držite ih do 15 minuta, a nakon toga do minut lagano masirate. Ukoliko osjetite peckanje ili bude malo crvenila – ne brinite, to ulje čajevca radi svoj posao. Prve efekte možete očekivati već nakon 10 dana, ali to kojom brzinom će podočnjaci ili druga stanja kapaka nestajati zavisi i od toga koliko dugo su prisutni i kakav proces je doveo do njih. Pridržavajte se uputstava i rezultati će sigurno doći.

Zadovoljni klijenti

Budite uvijek u toku!

Prijavite se za eksluzivne ponude i novosti iz Zoom optike.

0

Upit za cijene

1