5 modela naočala do 150KM u Zoom Optici

Proljeće nam je ove godine došlo ranije a sjajni ljudi iz Zoom opitike kao da su to znali pa su sunčano vrijeme preduhitrili fenomenalnom ponudom.

Ipak, to je nešto na šta smo navikli od njih, ali po čemu se ona razlikuje ove sezone saznajte u nastavku…

Hawkers!

Sigurni smo da ste bar malo već načuli za ovaj brend koji nevjerovatnom brzinom postaje vaš omiljeni aksesoar kada su sunčane naočale u pitanju.

U pitanju je španski brend koji nam se dopao prvenstveno zbog svog fenomenalnog dizajna, široke ponude, ali i činjenice da za cijenu koju plaćate dobijate mnogo više!

Da ne bismo ostali samo na riječima slijede slike modela koji su Lolama najviše zaplijenili pažnju.

HW Miranda Havana Terracota: zoomoptika.com

Jedan od retro modela kojem se ne može odoliti. Uvijek atraktivan i uvijek pravi izbor. Mi već zamišljamo kabriolet, put ka rivijeri i njih uz neku neobavezno sjajnu kombinaciju.

Skoro kao u filmu Thelma & Louise, samo će naša priča imati srećan završetak. Zato odvedite svoju Louise u Zoom optiku i odaberite za vas jedan od modela. Konkretno ovaj je dostupan u čak pet nijansi – plava, crvena, smeđa, crna i bež.

HW Linda Black: zoomoptika.com

Još malo retro modela – jer jednostavno volimo!

Linda priča svoju priču.

Elegantna je, odmjerena, posjeduje onu bossy energiju kojoj težimo. Omiljena boja joj je crna. U svakoj svojoj odjevnoj kombinaciji izgleda seksi, iako ni jedna od njih zaista nije vulgarna.

Da li si ti Linda? Čestitamo! Onda si upravo pronašla model života.

HW Black Butterfly: zoomoptika.com

Postoje dani kada se jednostavno probudimo sa manje energije nego inače. U tim danima ne želimo previše truda ulagati u smišljanje kombinacija i najradije bismo se obukli nevidljivi plašt. Poznato?

Plašt nismo još pronašle (ukoliko se to desi javljamo), ali ono u šta smo apsolutno sigurne je da je ovaj predimenzionirani crni model jedan od onih koji nam treba upravo za te dane.

A ako možemo računati na njih u takvim danima, znači da su siguran izvor dobre energije i u bilo kojem drugom danu.

HW Loira Tortoise: zoomoptika.com

Audrey Hepburn je ovom modelu naočala dala dodatnu vrijednost, a Hawkers se poigrao sa osnovom i redizajnirao ga u tzv. boji kornjačevine. Kvalitet acetata koji koristit ovaj brend moći ćete osjetiti pod rukom, a kasnije ćete se i uvjeriti u to jer je otporan na habanje, što znači da ćete ga moći nositi sezonama.

HW Lenox Gold: zoomoptika.com

Sjajna cijena, izuzetan kvalitet, visoka zaštita UV 400… Niz je razloga zbog kojih nas je Hawkers osvojio, a definitivno jedan od njih je i to što je većina modela unisex. Lenox Gold je sjajan primjer za to. Moderan pilotski oblik koji stoji gotovo svima jednako dobro će izgledati i na njemu i nja njoj.

Šta još spada u rubriku modela po cijenama do 150KM, bez obzira da li tražite model za njega ili nju, potražite na www.zoomoptika.com

DA LI SU DRIVEWEAR STAKLA ZAISTA INTELIGENTNA?

DriveWear stakla su posebna stakla dizajnirana tako da maksimalno filtriraju suvišnu svjetlost koja

Ko je ta Sara i zbog čega svi odjednom o njoj toliko pričaju?

Svi koji su upoznati sa radom Zoom optike duže od 7 dana znaju da u ponudi postoji taj jedan brend.

Volite okrugle sunčane načale?

Za ovih 5 ljepotica sigurno niste znali da se mogu pronaći na policama Zoom Optike. Sjećate li se

Brend koji dolazi direktno iz sunčane Španije da bi vaš svakodnevni izgled upotpunio najnovijim trendovima

Da li ste već čuli za Hawkers? Ekskluzivno je dostupan samo u Zoom optici! Posebno ga volimo zbog

0

Upit za cijene

0