Brza dostava na adresu.
Naruči svoja sočiva odmah!

Kontaktna sočiva

Kontaktna sočiva su tanka i lagana optička pomagala, napravljena od specijalnih materijala, koja za cilj imaju ispravljanje problema sa vidom kao što su kratkovidost, dalekovidost, astigmatizam i presbiobija.

Popularnost kontaktnih sočiva je sve veća, pa tako iz godine u godinu raste potražnja, a sa tim i ponuda u optikama.

Ukoliko do sada niste nosili sočiva, a kako biste odabrali adekvatna, savjetujemo da dođete na besplatno utvrđivanje dioptrije u našu optiku. Zakazivanje termina nije potrebno, a uz stručni savjet doktora vrlo lako ćete odabrati najpogodniju vrstu kontaktnog sočiva i odgovarajuću dioptriju.

Kontaktna sočiva imaju niz prednosti…

Iako se nošenje naočala čini jednostavnijim, ono donosi sa sobom niz poteškoća koje su dobro poznate osobama koje od ranije imaju problema sa vidom.

Osim što je ponekad teško pronaći odgovarajući oblik naočala, okviri sa sobom donose i komplikacije tokom ljetne sezone zbog nošenja sunčanih naočala, javlja se problem zamagljenosti zimi, (ne)udobnosti zbog konstantnog nošenja, crvenih tragova na nosu, nepraktičnosti tokom ležanja i slično.

Zbog svega ovoga kao jedno od najboljih rješenja javlja se kontaktno sočivo kojim se postiže potpuno prirodan izgled i eliminišu svi prethodno pomenuti problemi. Možete odabrati između sočiva koje se mijenjanju na dnevnom, mjesečnom, tromjesečnom ili godišnjem nivou.

Vodič za stavljanje i skidanje sočiva

Proces stavljanja i skidanja sočiva zaista nije komplikovan, ma koliko se činio nezgodnim i strašnim onima koji se prvi put susreću sa ovim pomagalom. Kako biste savladali tehniku upotrebe sočiva, pripremili smo video-tutorijal u kojem možete pogledati jasne korake prilikom stavljanja i skidanja kontaktivnih sočiva i sočiva u boji (sa ili bez dioptrije).

Dakle, ukoliko se prvi put susrećete sa sočivima, nemojte da brinete. Njihova upotreba je prilagođena osjetljivosti samog oka, a oblik je takav da su udobna, ugodna, bezbijedna i neprimjetna. Pogledajte naš vodič koji će vam pokazati kako da ih pravilno stavljate i skidate bez muke!

Budite uvijek u toku!

Prijavite se za eksluzivne ponude i novosti iz Zoom optike.

Sočiva u boji
sa dioptrijom

Pogledajte ponudu

Sočiva u boji
bez dioptrije

Pogledajte ponudu
0

Upit za cijene

0