Brza dostava na adresu.
Naruči svoja sočiva odmah!

Sočiva u boji bez dioptrije

Ako ste oduvijek željeli da imate drugačiju boju očiju ili ste skloni stalnim promjenama u izgledu i stilu, imamo najbolje moguće rješenje – sočiva u boji!

Njihova popularnost je sve veća, a sa tim i pristupačnost, tako da danas možete pronaći veliku selekciju različitih sočiva u boji sa ili bez dioptrije.

Ova sočiva, koja jednako vole i muškarci i žene, spadaju u kategoriju mekih sočiva, što znači da možete da ih nosite svaki dan.

Pomoći će vam da naglasite svoju prirodnu boju očiju, kako bi ona bila intenzivnija, kao i da u potpunosti promijenite boju. U kombinaciji sa efektnom šminkom, ali i bez nje, učiniće da vaše oči uvijek budu u prvom planu.

Sofclear Colours sočiva u boji – ultimatni modni dodatak!

Zoom optika u svojoj ponudi ima najkvalitetnija sočiva u boji australijskog brenda Gelflex. Ova modna sočiva iz linije Sofclear Colours odlikuje nevjerovatan kolorit, kao i visok stepen udobnosti. Upravo to je jedna od glavnih karakteristika koja Gelflex brend razlikuje od ostalih na tržištu, kao i glavni razlog zašto se nalaze u našoj ponudi. Možete ih nositi svaki dan, cijeli dan, bez problema.

Efekat koji ostavljaju tokom nošenja je nevjerovatan. Možete biti sigurni da će vas sagovornih uvijek gledati u oči, sa velikom pažnjom. Osim toga, osjećaćete se dobro i sigurno – toliko da ćete u nekom trenutku zaboraviti da su vam oči potpuno druge boje! Odaberite boju očiju kakvu ste oduvijek željeli, a mi ćemo vam sočiva dostaviti na kućnu adresu.

Vodič za stavljanje i skidanje sočiva

Proces stavljanja i skidanja sočiva zaista nije komplikovan, ma koliko se činio nezgodnim i strašnim onima koji se prvi put susreću sa ovim pomagalom. Kako biste savladali tehniku upotrebe sočiva, pripremili smo video-tutorijal u kojem možete pogledati jasne korake prilikom stavljanja i skidanja kontaktivnih sočiva i sočiva u boji (sa ili bez dioptrije).

Dakle, ukoliko se prvi put susrećete sa sočivima, nemojte da brinete. Njihova upotreba je prilagođena osjetljivosti samog oka, a oblik je takav da su udobna, ugodna, bezbijedna i neprimjetna. Pogledajte naš vodič koji će vam pokazati kako da ih pravilno stavljate i skidate bez muke!

Budite uvijek u toku!

Prijavite se za eksluzivne ponude i novosti iz Zoom optike.

Ženske
sunčane
naočale

Pogledajte ponudu

Muške
sunčane
naočale

Pogledajte ponudu
0

Upit za cijene

0