Najkvalitetnija selekcija i
vrhunski brendovi na jednom mjestu.

Muške sunčane naočale

Sunčane naočale za muškarce često je lakše odabrati nego one za žene. Na prvom mjestu nalazi se kvalitet izrade rama i samih stakala, a sve kako bi poslužile primarnoj svrsi zaštite od UV zračenja. Međutim, uz današnje trendove nezaobilazna je raznovrsnost modela, kako bi naočale bile i savršen modni dodatak.

Zoom optika u svojoj ponudi ima niz kvalitetnih klasičnih, ali i trendovskih naočala koje će savršeno upotpuniti svaki karakter i stil.

Bilo da volite one potpuno jednostavne ili one sa nešto više detalja i neobičnijim staklima, mi imamo rješenje. Izaberite jedan od modela brendova Gucci, YSL, Barrel Bay i Reserved, a mi ćemo ih dostaviti na vašu kućnu adresu potpuno besplatno.

Vrhunski kvalitet, udobnost i dizajn

Veliki izbor kvalitetnih, udobnih i lijepih naočala nije važan samo kada su ženski modeli u pitanju.

Bilo da se odlučite za kupovinu putem našeg web šopa ili u našoj poslovnici, kupovina će sigurno biti veoma prijatna jer vam nudimo raznolik izbor.

Ukoliko želite klasični model sunčanih naočala ili neki must have ove sezone pronaći ćemo one koje odgovaraju kako vašem obliku lica, tako i vašem stilu, a model koji ste odabrali besplatno ćemo vam dostaviti na kućnu adresu.

Našim klijentima želimo da obezbjedimo najbolju uslugu i lakoću odabira.

Budite uvijek u toku!

Prijavite se za eksluzivne ponude i novosti iz Zoom optike.

Ženske
sunčane
naočale

Pogledajte ponudu

Sočiva u boji
bez dioptrije

Pogledajte ponudu
0

Upit za cijene

0