Dioptrija do -6.
Naruči svoja sočiva odmah.

Sočiva u boji sa dioptrijom

Oduševljeni ste sočivima u boji, ali ne možete da ih nosite jer su vam potrebna kontaktna? Nema razloga da odustajete, jer kod nas možete da kupite i sočiva u boji sa dioptrijom koja će u potpunosti ispuniti vaše funkcionalne zahtjeve, ali i želju da imate oči drugačije boje od one koju ste genetski naslijedili.

Naša sočiva u boji brenda Gelflex odlikuje vrhunski kvalitet i nevjerovatna udobnost, tako da ćete moći da ih nosite svaki dan i cijeli dan bez da to osjetite. Odaberite najprivlačniju od preko dvadeset različitih boja iz ponude i promijenite svoj izgled bez mnogo truda.

Sofclear Colours sočiva u boji sa dioptrijom

Uljepšajte ili u potpunosti promijenite vašu prirodnu boju očiju uz Sofclear Colours liniju Gelflex sočiva u boji. Ovaj australijski brend u svijetu je priznat kao jedan od najkvalitetnijih proizvođača sočiva, a svojom modnom linijom sočiva u boji klijentima je ponuđen jedan od najpoželjnijih modnih dodataka.

Sofclear Colours sočiva u prvom redu obilježava udobnost nošenja. Primjenjujći specijalnu tehniku izrade, Gelflex je uspio kreirati sočiva koja su toliko tanka i udobna da ćete ih moći nositi svaki dan i cijeli dan. Ova sočiva su više od modnog dodatka.

Vodič za stavljanje i skidanje sočiva

Proces stavljanja i skidanja sočiva zaista nije komplikovan, ma koliko se činio nezgodnim i strašnim onima koji se prvi put susreću sa ovim pomagalom. Kako biste savladali tehniku upotrebe sočiva, pripremili smo video-tutorijal u kojem možete pogledati jasne korake prilikom stavljanja i skidanja kontaktivnih sočiva i sočiva u boji (sa ili bez dioptrije).

Dakle, ukoliko se prvi put susrećete sa sočivima, nemojte da brinete. Njihova upotreba je prilagođena osjetljivosti samog oka, a oblik je takav da su udobna, ugodna, bezbijedna i neprimjetna. Pogledajte naš vodič koji će vam pokazati kako da ih pravilno stavljate i skidate bez muke!

Budite uvijek u toku!

Prijavite se za eksluzivne ponude i novosti iz Zoom optike.

Ženske
dioptrijske
naočale

Pogledajte ponudu

Kontaktna
sočiva

Pogledajte ponudu
0

Upit za cijene

0