Naočale koje će ispuniti želje
i roditelja i djece.


Dioptrijske naočale za djecu

Teško pronalazite dioptrijske naočale za djecu? Ne čudi, jer najprije treba da se zadovolje želje djece koja najčešće odbijaju da iste nose. Potom morate voditi računa o kvalitetu, jer je stepen pažljivosti u rukovanju znatno niži. Na kraju, važno je i da te naočale cjenovno odgovaraju mogućnostima.

Upravo iz tog razloga pobrinuli smo se da naša kolekcija pokrije sve navedene potrebe. Odabirom nekog od modela iz naše ponude obezbijedićete visok kvalitet i udabnost koja se traži. Naša želja je da iz radnje izađete srećni i zadovoljni, pa ulažemo mnogo truda u postizanje tog cilja.

Besplatan dioptrijski pregled

Našim klijentima omogućavamo besplatan dioptrijski pregled. Nema potrebe da zakazujete svoj termin i čekate pogodan trenutak. Posjetite Zoom optiku i odradite pregled kako biste bili sigurni da vaše dijete nosi odgovarajuću dioptriju koja ne oštećuje vid.

Za najmlađe nudimo veliki izbor naočala veselog dizajna, udobne i kvalitetne izrade koje će mališani obožavati. Zadovoljstvo svih naših kupaca i korisnika od velikog nam je značaja, a naročito kada su oni najmlađi u pitanju.

Budite uvijek u toku!

Prijavite se za eksluzivne ponude i novosti iz Zoom optike.

Sočiva u boji
sa dioptrijom

Pogledajte ponudu

Kontaktna
sočiva

Pogledajte ponudu
0

Upit za cijene

0