O nama

Zoom optika je počela sa radom 2014. godine kao porodična djelatnost i od tada bilježi rast i razvoj stvarajući jedan novi pristup i drugačije mjesto za klijenta, trudeći se da njihovo zadovoljstvo bude primarna obaveza cijelog tima. Pažljivo gradeći tim, koji će potrebe i želje klijenata da razumije a ukazano povjerenje dugoročno da njeguje, želimo da omogućimo najbolju uslugu, ljepotu i lakoću odabira, kvalitet i stručnost. Poslovnicu Zoom optike možete pronaći u Sarajevu sa velikim izborom naočala, stakala, kontaktnih i sočiva u boji te drugih proizvoda.

Misija

Zadovoljstvo kupaca i korisnika naših proizvoda i usluga je primarna obaveza cijelog tima i osnovno mjerilo kvaliteta našeg poslovanja. Vjerujući da je vid jedan od najvažnijih faktora za dobar kvalitet života i da svi zaslužujemo da vidimo najbolje što možemo kako bismo živjeli najbolje što možemo, u našim optičarskim radnjama svojim klijentima želimo da omogućimo najbolju uslugu, ljepotu i lakoću odabira, kvalitet i stručnost tima jer samo potpunim i pravovremenim razumijevanjem njihovih potreba i očekivanja možemo postići uspjeh kojem težimo.

Zoom Optika Sarajevo

Mis Irbina 24

+387 66 675 364

[email protected]

Budite uvijek u toku!

Prijavite se za eksluzivne ponude i novosti iz Zoom optike.

Poslovna saradnja

Naš poslovni uspjeh dokazuje i kontinuirana saradnja sa vodećim partnerima iz oblasti, nastala sa ciljem da poslovanje podignemo na još viši nivo, te tako zadovoljimo sve potrebe naših prijatelja i klijenata.

0

Upit za cijene

0