Ako već niste, krajnje je vrijeme da se upoznate sa brendom For Art's Sake!

Umjetnost koja je toliko inspirativna da je sama sebi dovoljna.

Ona istinska umjetnost koja postoji prosto zbog umjetnosti, zbog ljepote i ispunjenosti.

To je ideja i vodilja po kojoj je brend For Art's Sake i dobio ime, a koja ujedno savršeno opisuje sve ono za šta se oni zalažu.

Ova kreativna ekipa iz Londona nastoji da ponudi nešto drugačije za odvažne žene koje vole stil i eleganciju, koje žele da uspješno i unikatno spoje razigranost i suptilnu notu luksuza.

Ideja je prvobitno nastala spontano na ljetovanju u Grčkoj kao proizvod nevolje koja je zadesila dvojicu prijatelja. Naime, nisu mogli da pronađu ono što im je bilo potrebno: sunčane naočale izrađene sa stilom, ali koje ne koštaju pravo malo bogatstvo.

Stoga‚ odlučili su da svijetu prikažu svoju viziju zabave i estetike i tako usreće i sve one koji su se i sami susretali sa sličnim problemom.

A ispostavilo se da ih ima veoma mnogo.

U nešto manje od pet godina koliko postoje, For Art's Sake su uspjeli napraviti pravu malu revoluciju u oblasti mode i postati favorit poznatih svjetskih ličnosti kao što su Beyonce, J Lo, Chrissy Teigen, Kristen Bell i Aimee Song.

Vodeći se geslom „Design to Delight“, baš svaki model ovih sunčanih naočala je ručno izrađen od vrhunskih materijala i sadrži i stopostotnu UV zaštitu. Premijumski najlon od kog su napravljene garantuje malenu težinu a veliku otpornost, zbog čega će vas naočale For Art's Sake uveseljavati i štititi dugi niz godina.

Njihova posvećenost svim sitnim detaljima omogućava nama da uživamo u onoj krupnoj slici, a to je misija koju nastoje iskazati u svakom dijelu svog dizajna.

Preko ručno rađenih i poliranih okvira od nerđajućeg čelika pozlaćenog dvanaestokaratnim zlatom ili paladiumom, preko stopica od prirodnog žada za neprikosnovenu udobnost, do luksuznog pakovanja koje sadrži čak dvije kutijice od mekanog baršuna (svakodnevnu i putnu) – apsolutno ništa nije prepušteno slučaju.

Naočale For Art's Sake se mogu pronaći u nekih 800 ekskluzivnih optičarskih radnji širom svijeta, a od sada su i našoj ponudi.

Probajte ih i dopustite sebi da se oduševite.

Nova kolekcija sunčanih naočala uskoro dostupna. A u njoj – iznenađenje!

Kao i svake godine od osnivanja Zoom optike, i ove godine naša je ekipa imala čast da bude dio pre

4 razloga zašto bi trebalo da nosite sunčane naočale

Sunčane naočale su daleko više od pukog modnog dodatka. Bili mi toga svjesni ili ne, one imaju va

A šta sa sočivima ljeti?

Stiglo nam je ljeto, a sa njim i više sunca, vazduha koji je više suv, a za one koji su...

Kako možemo biti sigurni da kupujemo originalne sunčane naočale?

Iako su lažne sunčane naočale popularan izbor jer predstavljaju momentalnu uštedu novca, ta cije

0

Upit za cijene

0