Koji su to top 5 modeli For Arts Sake u Zoom optici?

For Art's Sake je britanski brend koji je za samo četiri godine svog postojanja uspio napraviti pravu malu revoluciju u svijetu mode sunčanih naočala.

Važe za jedan od najinteresantnijih i najuzbudljivijih brendova koji nam dolazi iz Londona. Sve For Art's Sake modele odlikuju pažljivo promišljeni i odvažni detalji čiji izgled suptilno odiše luksuznim izgledom dok istovremeno zadržavaju pristupačne cijene. Inspiraciju pronalaze u umjetničkim djelima i različitim medijima, a svaki njihov model je pravo jedno malo remek-djelo za sebe.

Pored činjenice da su ručno rađeni, novitet na tržištu predstavljaju i stopice na nos koje su izrađene od pravog žada, što svim njihovim modelima garantuje udobnost i postojanost na licu.

Ono što brend For Art's Sake ističe na svjetskom planu jeste njihovo nastojanje da svijet ostave malo ljepšim mjestom ne samo putem svog kreativnog već i humanitarnog rada.

Naime, za svaki kupljeni model njihovih naočala bilo gdje u svijetu, For Art's Sake donira jedan par naočala nekome kome su potrebne putem međunarodnog projekta „Restoring Vision“ i posade drvo u saradnji sa organizacijom „Trees for the Future“.

Pažnja koju brend For Art's Sake posvećuje kako detaljima pri izradi svojih proizvoda tako i zadovoljstvu svojih mušterija očituje se ne samo u njihovim naočalama već i u načinu na koji pakuju svoje modele. Elegantan i funkcionalan dizajn pakovanja koji je ukras sam po sebi oduševljava već na prvi pogled.

Izuzetno smo ponosni na činjenicu da se For Art's Sake modeli mogu pronaći i u optici Zoom, a izdvajamo ovih pet modela.

CASTLE

Ovom oversized kockastom modelu nije dugo trebalo da se popne na sam vrh liste najpopularnijih. Zlatni dijelovi okvira izrađeni su od 12-karatnog zlata koje ove naočale čine veoma chic i elegantnim, a najlonska stakla pružaće vašim očima kvalitetan odmor i zaštitu tokom cijelog dana bez opterećenja na lice.

U optici Zoom model Castle je dostupan u crnoj kao i u boji mermera ili šampanjca.

KNOTY

Ljubitelji okruglih stakala sa minimalnim okvirima širom svijeta oduševljeni su Knoty modelima. Naziv su dobile po jedinstvenom detalju na spoju ručkica sa staklima koji je izrađen upravo u obliku elegantnog čvorića, takođe od 12k zlata.

Sa težinom od svega 32 g, praktično nećete ni primjetiti da ih imate na licu, a stopice od žada i najlonska stakla garantuju maksimalnu udobnost.

Model Knoty dostupan je u plavičastim tonovima topaza ili smeđkastim nijansama šampanjca.

PLAY

Model koji je inspiraciju pronašao u poznatom modelu avijatorki – a onda ih još poboljšao!

Sunčane naočale Play unose razigranost u svaki stil i idealne su za sve ljubitelje neobičnog oblika i većih modela.

Kao i ostali For Art's Sake modeli, i Play pruža stopostotnu zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka, a jedinstvenost koja karakteriše baš ovaj model jeste paladijum kojim su presvučene ručkice izrađene od nerđajućeg čelika.

I model Play je dostupan u crnoj ili boji šampanjca, a trenutno se nalazi i na sniženju.

DYNASTY

Omiljeni model svih ljubitelja visoke mode! Dynasty model inspiraciju crpi iz oblika koji je bio izuzetno popularan ’90-tih pa će obradovati sve one koji uživaju u retro stilu. Odvažne crvene ručkice napravljene od nerđajućeg čelika vizuelno odlično nadopunjuju zelena stakla i zlatni okvir.

Stakla od veoma laganog a kvalitetnog najlona takođe pružaju stopostotnu zaštitu od štetnih UVA i UVB zračenja, a stopice za nos izrađene od pravog žada mogu se podešavati kako bi vam pružile neprikosnovenu udobnost.

Model Dynasty je dostupan u zelenoj varijanti a sve zainteresovane će obradovati i informacija da se trenutno nalazi na sniženju.

ODYSSEY

Naglašeni ram i brendirani disk izrađen od 12k zlata unose posebnost u ovu klasičnu i baš zbog toga omiljenu konturu sunčanih naočala. Odyssey je model koji se uklapa u baš svaki stil i koji je pogodan za svaku priliku.

Uprkos debljem ramu, ovaj model je i iznenađujuće lagan – teži svega 55 g.

Model Odyssey dostupan je u zelenoj, crnoj i boji šampanjca.

 

Koji For Art's Sake model je vama najdraži?

Koji su to top 5 modeli For Arts Sake u Zoom optici?

DA LI SU DRIVEWEAR STAKLA ZAISTA INTELIGENTNA?

DriveWear stakla su posebna stakla dizajnirana tako da maksimalno filtriraju suvišnu svjetlost koja

Ko je ta Sara i zbog čega svi odjednom o njoj toliko pričaju?

Svi koji su upoznati sa radom Zoom optike duže od 7 dana znaju da u ponudi postoji taj jedan brend.

Volite okrugle sunčane načale?

Za ovih 5 ljepotica sigurno niste znali da se mogu pronaći na policama Zoom Optike. Sjećate li se

5 modela naočala do 150KM u Zoom Optici

Proljeće nam je ove godine došlo ranije a sjajni ljudi iz Zoom opitike kao da su to znali pa su...

0

Upit za cijene

0