Ne morate ići nigdje! Vrhunska kontaktna sočiva će doći do vas.

Koliko god šetnja inače bila ugodna, u normalnim okolnostima često nemamo baš vremena za nju. A u posljednje vrijeme okolnosti su sve osim normalne.

U ovo vanredno doba bilo kakav izlazak napolje se zaista ne preporučuje ukoliko baš nije neophodan, a sa svih strana nas okružuju apeli da ostanemo kod kuće i maksimalno smanjimo kretanje.

Tim odgovornim ponašanjem štitimo i sebe i svoje najmilije i potpune strance, a osjećaj međusobnog pomaganja i zajedništva je nešto neprevaziđeno. Dodatno, svaki izlazak vani iziskuje pažljivu i, budimo realni, napornu i dosadnu proceduru pripreme, dezinfekcije, presvlačenja i čišćenja.

Međutim, preporuka ograničenog kretanja nikako ne znači da se ograničavaju i vaše potrebe, a naročito one funkcionalne i zdravstvene. Oštar vid vam je neophodan bez obzira na sredinu u kojoj se nalazite. To je nešto što ne čeka, nema razumijevanja za administrativne regulative i nema zamjenu.

Upravo zato je optika Zoom i u ovo vrijeme nastavila da praktikuje dostavu kontaktnih sočiva  na adrese širom Bosne i Hercegovine. Vrijedno i neumorno osoblje optike Zoom  se stara da nakon samo 48 h od poručivanja kod sebe imate mekana i udobna kontaktna sočiva vrhunskog kvaliteta. Brzo i jednostavno se stavljaju i skidaju, a zbog svilenkastog osjećaja i lakoće prianjanja ćete zaboraviti i da ih imate.

Pored savršenog vida, nošenje sočiva garantuje udobnost pa tako možete zauzeti bilo koji položaj dok čitate ili odmarate bez da vam ram naočala smeta i žulja vas. Korištenje sočiva znači i da ćete manje dodirivati lice jer nema popravljanja, klizenja, ponovog namještanja ili čišćenja u toku dana.

Dodatno je olakšana i ona naporna procedura dezinfekcije u slučajevima kada zaista morate napustiti dom jer korištenje sočiva olakšava upotrebu zaštitnih maski, a ne postoji ni mogućnost da vam dah ili promjena temperature zamagle staklo i efektivno vas zaslijepe na nekoliko trenutaka.

Ukoliko i vi želite da dobijete besprijekoran vid i vrhunska sočiva iz udobnosti i toplote sopstvenog doma, posjetite internet stranicu optike Zoom i pogledajte njihovu  ponudu kontaktnih sočiva.

DA LI SU DRIVEWEAR STAKLA ZAISTA INTELIGENTNA?

DriveWear stakla su posebna stakla dizajnirana tako da maksimalno filtriraju suvišnu svjetlost koja

Ko je ta Sara i zbog čega svi odjednom o njoj toliko pričaju?

Svi koji su upoznati sa radom Zoom optike duže od 7 dana znaju da u ponudi postoji taj jedan brend.

Volite okrugle sunčane načale?

Za ovih 5 ljepotica sigurno niste znali da se mogu pronaći na policama Zoom Optike. Sjećate li se

5 modela naočala do 150KM u Zoom Optici

Proljeće nam je ove godine došlo ranije a sjajni ljudi iz Zoom opitike kao da su to znali pa su...

0

Upit za cijene

0