Nova kolekcija sunčanih naočala uskoro dostupna. A u njoj – iznenađenje!

Kao i svake godine od osnivanja Zoom optike, i ove godine naša je ekipa imala čast da bude dio prestižnog predstavljanja nove kolekcije za jugoistočni dio Evrope.

Čak i u uslovima korone, Kering eyewear je uspio da obezbijedi sve uslove za ovu prezentaciju koja je održana u prestižnom prostoru muzeja Lazareti.

Prezentaciji su prisustvovale samo odabrane optike i iz svake pojedinačne zemlje i izuzetno nam je zadovoljstvo što se među tim imenima našla i Zoom optika.

Kering Eyewear je jedina svjetska korporacija koja se bavi distribucijom luksuznih naočala. Počevši od 2014. godine, kompanija Kering Eyewear je konstantno rasla, zahvaljujući snažnoj podršci Kering grupe, izvanrednom portfoliju luksuznih i lifestyle stilova i najboljem timu profesionalaca u ovoj industriji.

Kering Eyewear je dio Keringa, globalne luksuzne grupe koja upravlja nizom renomiranih kuća mode, kože, nakita i satova.

Šta smo sve tamo vidjele?

Sve one brendove koje zastupa Kering Eyewear: Gucci, Saint Laurent, Alexander McQueen, Cartier i mnoge druge.

Šta nas je potpuno oduševilo?

Ono što upravo i najavljujemo kao novitet: kolekcija sunčanih naočala Alexander McQueen. Njegovi brojni stilovi, uključujući sunčane naocale s mačjim okom Alexandera McQueena, mogu se opisati kao ništa manje nego izvanredne, a najpopularniji simbol je lobanja na naočalama Alexander McQueen.

Kombinacija klasike, luksuza i fenomenalnih detalja potpuno će vas oduševiti. Prlikom odabira modela išle smo na klasične oblike, ali smo, za prave modne znalce, odabrale i nekoliko kolekcionarskih modela.

Šta vas uskoro očekuje u našim optikama?

Već pomenuti Alexander McQueen kao novitet, a tu su i fenomenalni modeli iz nove Gucci i YSL kolekcije. A tek smo počele!

Hvala vam za povjerenje i što ste u prethodnoj sezoni birali baš Zoom optiku. Pratite nas za više informacija o dolasku nove kampanje na Instagram  i Facebook  nalogu.

DA LI SU DRIVEWEAR STAKLA ZAISTA INTELIGENTNA?

DriveWear stakla su posebna stakla dizajnirana tako da maksimalno filtriraju suvišnu svjetlost koja

Ko je ta Sara i zbog čega svi odjednom o njoj toliko pričaju?

Svi koji su upoznati sa radom Zoom optike duže od 7 dana znaju da u ponudi postoji taj jedan brend.

Volite okrugle sunčane načale?

Za ovih 5 ljepotica sigurno niste znali da se mogu pronaći na policama Zoom Optike. Sjećate li se

5 modela naočala do 150KM u Zoom Optici

Proljeće nam je ove godine došlo ranije a sjajni ljudi iz Zoom opitike kao da su to znali pa su...

0

Upit za cijene

0