Nova kolekcija sunčanih naočala uskoro dostupna. A u njoj – iznenađenje!

Kao i svake godine od osnivanja Zoom optike, i ove godine naša je ekipa imala čast da bude dio prestižnog predstavljanja nove kolekcije za jugoistočni dio Evrope.

Čak i u uslovima korone, Kering eyewear je uspio da obezbijedi sve uslove za ovu prezentaciju koja je održana u prestižnom prostoru muzeja Lazareti.

Prezentaciji su prisustvovale samo odabrane optike i iz svake pojedinačne zemlje i izuzetno nam je zadovoljstvo što se među tim imenima našla i Zoom optika.

Kering Eyewear je jedina svjetska korporacija koja se bavi distribucijom luksuznih naočala. Počevši od 2014. godine, kompanija Kering Eyewear je konstantno rasla, zahvaljujući snažnoj podršci Kering grupe, izvanrednom portfoliju luksuznih i lifestyle stilova i najboljem timu profesionalaca u ovoj industriji.

Kering Eyewear je dio Keringa, globalne luksuzne grupe koja upravlja nizom renomiranih kuća mode, kože, nakita i satova.

Šta smo sve tamo vidjele?

Sve one brendove koje zastupa Kering Eyewear: Gucci, Saint Laurent, Alexander McQueen, Cartier i mnoge druge.

Šta nas je potpuno oduševilo?

Ono što upravo i najavljujemo kao novitet: kolekcija sunčanih naočala Alexander McQueen. Njegovi brojni stilovi, uključujući sunčane naocale s mačjim okom Alexandera McQueena, mogu se opisati kao ništa manje nego izvanredne, a najpopularniji simbol je lobanja na naočalama Alexander McQueen.

Kombinacija klasike, luksuza i fenomenalnih detalja potpuno će vas oduševiti. Prlikom odabira modela išle smo na klasične oblike, ali smo, za prave modne znalce, odabrale i nekoliko kolekcionarskih modela.

Šta vas uskoro očekuje u našim optikama?

Već pomenuti Alexander McQueen kao novitet, a tu su i fenomenalni modeli iz nove Gucci i YSL kolekcije. A tek smo počele!

Hvala vam za povjerenje i što ste u prethodnoj sezoni birali baš Zoom optiku. Pratite nas za više informacija o dolasku nove kampanje na Instagram  i Facebook  nalogu.

4 razloga zašto je pametno investirati u kvalitetne sunčane naočale

Jednostavno je: uzmite ih u ruku. Probajte ih. Osjetićete razliku. Daleko više od pukog modnog dod

4 razloga zašto bi trebalo da nosite sunčane naočale

Sunčane naočale su daleko više od pukog modnog dodatka. Bili mi toga svjesni ili ne, one imaju va

A šta sa sočivima ljeti?

Stiglo nam je ljeto, a sa njim i više sunca, vazduha koji je više suv, a za one koji su...

Ako već niste, krajnje je vrijeme da se upoznate sa brendom For Art's Sake!

Umjetnost koja je toliko inspirativna da je sama sebi dovoljna. Ona istinska umjetnost koja postoji

0

Upit za cijene

0